PDA

View Full Version : Tech help....please!



mailman
01-20-2010, 01:57 PM
Don't know exactly where to post this, so forgive me if this is the wrong place.

For reasons I don't understand, I can't get my laptop to log me in. No problem with my desktop, no problem with my iTouch (using it now).

Laptop seems to log me in, but actually doesn't. Any ideas?

T-UKEL
01-20-2010, 02:00 PM
Same thing happens to me I'm on my iPhone right now

MartinLil
01-20-2010, 02:05 PM
I had this same problem. When I logged in, it showed that i wasn't. But when i opened a link in a new tab, it showed that I was actually logged in.

GrumpyCoyote
01-20-2010, 07:16 PM
It looks to me like a forum bug. When I refresh, it logs me in.

Papa Dave
01-20-2010, 07:20 PM
Try to remember to check the little box "remember me" when you log in.
I use a laptop all the time and have not had any issues.

mailman
01-22-2010, 01:12 PM
When I first got the laptop (recently), I was able to use the UU forums without a problem. Before long, the free trial version of Norton security expired, so I quit using the laptop to go online.

Just last weekend I un-installed Norton and installed McAfee, which we use on our desktop machine. The McAfee seems to be working well, but now I can't log on to UU. When I try, a dialog box opens which says "Thank you for logging on, mailman." Then it redirects me to where I was....and I'm not logged in. Can't reply to posts, can't watch embedded videos, can't do anything except read the forums like a visitor.

I tried looking at the McAfee software settings, but I'm techno-challenged and couldn't figure anything out....