PDA

View Full Version : Site loading slow?



seeso
05-26-2008, 03:54 AM
Hey guys. Just wondering if everyone else is having to wait forever for the site to load lately.

h-drix
05-26-2008, 04:18 AM
yea, just today. i got on and i had to wait for about 5 mins for 4 tabs to load, which normally takes a few secs

14twelve
05-26-2008, 04:19 AM
Hey Seeso, yes, it's been really slow for me today. Probably at it's slowest now.

Kanaka916
05-26-2008, 05:02 AM
Yea, it's hella slow, maybe they have server probs . . .

adellethegreat
05-26-2008, 05:07 AM
http://www.d21c.com/Marion334/prints/Molasses.jpg

JackT
05-26-2008, 05:24 AM
Yep slow stuff, took 74.516s to load this page... yeah didn't time it, says at the bottom of the page.

FrankNoCal
05-26-2008, 05:58 AM
yeah, slow for me too.

deach
05-26-2008, 06:13 AM
Whew, thought the Bacardi was still in effect.

Somebody fix this please. :music::music:I don't want to wait for UU love.

http://pic80.picturetrail.com/VOL975/4133319/19683480/318825234.jpg

NotoriousMOK
05-26-2008, 06:34 AM
yah, wicked slow here too -- did the hamster die?? poor little guy . . . :(

seeso
05-26-2008, 06:57 AM
Seems to be running fine now.

russ_buss
05-26-2008, 06:58 AM
oh so slow. i'm having flashbacks of 28.8k modem days.:(

Kanaka916
05-26-2008, 07:00 AM
Looks like the host is working the problem, seems like pages are loading faster . . . but uploading is still a PITA

acabooe
05-26-2008, 09:01 AM
It was going very slow, but now seems to be better.
Not perfect, but better.

rayan
05-26-2008, 10:50 AM
Dang Sorry guys, I think it might be related to me needing to upgrade the forum software. I'll try to fix it before the end of the long weekend... but the vbulletin guys need to get back to me.

tripl3thr33
05-26-2008, 03:36 PM
oh so slow. i'm having flashbacks of 28.8k modem days.:(

oh man, i remember those days.... i even had a 14.4k connection haha. but it was free lol

cMejilla
05-26-2008, 06:10 PM
it seems ok to me right now

UkuLeLesReggAe
05-26-2008, 06:58 PM
yeah it was loading very slow yesterday but it seems to be fine now

deach
05-27-2008, 02:36 AM
I think the slowness is back.

UkuLeLesReggAe
05-27-2008, 02:43 AM
I think the slowness is back.

yep, i was just about to say that... but in the loading process you beat me hahaha

UkuLeLesReggAe
05-27-2008, 02:57 AM
back up to speed again

grappler
05-27-2008, 03:57 AM
extremely slow... why so?

Plainsong
05-27-2008, 04:59 AM
It could be something with the host, and as Rayan said, the forum software might be saying "ugh" and often this has to do with which backbone you connect to in order to get to UU.