PDA

View Full Version : New Members Having Trouble posting



rayan
04-07-2012, 05:41 PM
Ok I really do apologize for this one. We've been trying to fine tune this spam filtering system we have going now and in my last set of tweaks, I accidentally made it impossible for new members to post. DOH! It should be fixed now but if its not, please let me know. Really sorry about that.

rayan
04-08-2012, 07:39 PM
Dangit, Ok sorry there was another setting that i needed to change. please try it now. Sorry for the trouble new peeps.

Bluesman
04-23-2012, 07:24 AM
Ryan,

I'm not able to PM either. Any help is greatly appreciated.

Thanks!

drdl
04-23-2012, 08:59 PM
I'm a newbie and I can't seem to send a PM either.

Is there a setting I need to change or adjust?

wusp
04-25-2012, 12:55 AM
Hello,
I'm newbie too, i could not send PM and my second post dont appear on the forum
(Here is the ID a kept : 64293 : Experimental-Ukulele-Script-Processor)
Can you let me know ?
Thanks

seeso
04-25-2012, 04:05 AM
Hello,
I'm newbie too, i could not send PM and my second post dont appear on the forum
(Here is the ID a kept : 64293 : Experimental-Ukulele-Script-Processor)
Can you let me know ?
Thanks

Your thread has been approved.

http://www.ukuleleunderground.com/forum/showthread.php?64293-Experimental-Ukulele-Script-Processor

wusp
04-25-2012, 03:04 PM
Hello,
Thanks but now my post is completly 'blank'
36875
Bests regards

whepper
04-27-2012, 02:01 PM
I'm not able to send PMs too.

ukeboobie
04-29-2012, 12:48 PM
We also can't send PMs. Is this going to be fixed soon? :) We want to communicate! Haha :)

seeso
04-30-2012, 05:11 AM
Okay, sorry about that. New members should be able to send PMs now.

darkhorse
05-02-2012, 11:38 AM
is having to keep writing out that captcha word puzzle everytime I post, a glich or an anti spam thingy?

itsme
05-02-2012, 12:05 PM
is having to keep writing out that captcha word puzzle everytime I post, a glich or an anti spam thingy?
I'm not having that problem. When you log in, do you check the "remember me" box?

darkhorse
05-02-2012, 12:21 PM
everything has sorted itself out now...didnt change a thing:D

Lock
05-02-2012, 03:13 PM
I have the same experience with you. I hate that.

seeso
05-03-2012, 05:01 AM
For spam protection, human verification is required for certain actions until your post count is above 10.

Reedman
06-08-2012, 04:29 AM
I've never posted before, so I'm not sure if I'm doing it correctly or not.

kauaijim
06-08-2012, 08:24 AM
Are 10 posts necessary before joining groups? This will be number six.

Ukulylee
06-17-2012, 04:47 AM
I'm not having trouble posting, as such, except having to fill in the image verification box each time is a pain !! - my problem is that each time I try to log in I'm told my username is not valid and am re-directed to change my password !!** which I really don't want to keep doing.....
Any suggestions?
Ukulylee

seeso
06-18-2012, 04:58 AM
Are 10 posts necessary before joining groups? This will be number six.

Are you not able to join groups?


I'm not having trouble posting, as such, except having to fill in the image verification box each time is a pain !! - my problem is that each time I try to log in I'm told my username is not valid and am re-directed to change my password !!** which I really don't want to keep doing.....
Any suggestions?
Ukulylee

Sorry about that, it's the first I've heard of a problem such as the one you describe. I've changed you to registered user. Is it still happening?

DavidTrinder
07-01-2012, 08:03 AM
Hello I keep getting signed out when I try to reply to my intro post.