PDA

View Full Version : kamaka tenor w/ pickup?



carpekd
12-11-2008, 10:11 AM
I was looking at the kamaka website, and they said they aren't taking any custom orders... I would love to get their 4 string koa tenor, but I need an active pickup, and they don't seem to make a standard model with a pickup. Does this mean I can't get one (new from factory) with a pickup right now?

upskydowncloud
12-11-2008, 10:45 AM
Yeah dude you can get the tenor with an active pickup. They don't do custom orders but they do 'specials' which include different wood qualities, fretboards, inlay and pickups. I seem to recall passive pickups being an extra $120 but I can't remember how much their active ones are. Best plan is to give them a call or send them an email.

carpekd
12-11-2008, 03:56 PM
ok, thanks bro!