All of my uploaded photos are missing from my albums

Raygf

New member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,483
Points
0
About two weeks ago or so, I noticed that all of the pictures I've uploaded to albums are gone. I'm not sure how long they have been missing. I sent a message to admin, but have received no response. Just wondering if anyone else has experienced this recently or knows anything about it. Thanks.
 

actadh

Well-known member
Joined
Jan 12, 2014
Messages
2,061
Points
48
Mine were lost in that last forum glitch at the end of summer. I uploaded replacement ones, but the total still shows the missing ones.
 

Raygf

New member
Joined
Mar 7, 2009
Messages
1,483
Points
0
Mine were lost in that last forum glitch at the end of summer. I uploaded replacement ones, but the total still shows the missing ones.
Thanks. I was hoping that that wasn't what happened, but sort of figured that could have been it. I'm not real sure I remember/can find all of the photos and now any links created in threads will be dead. Oh well.
 

coolkayaker1

New member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
7,504
Points
0
Yeah, they were lost, even on any old posts, when the UU software s** the bed a couple months ago.

Admin fixed the mess with a Herculean effort, but the photos now reside at the bottom of the ocean, Raygf.
 

coolkayaker1

New member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
7,504
Points
0
Steve I thought doctors could fix that problem? ;-)

Funny, Jay! No, after nearly twenty years at the bedside, I can attest: when it's one's time to STB, they just STB. LOL

You rock, my friend. I need more Jay videos! Been a while (plus you mentioned a uke restoration--e.g. rice--video with Ryan perhaps at some point). :)
 
Last edited:

Ukulelerob

Active member
Joined
Jun 10, 2009
Messages
32,336
Points
38
I noticed them gone a little while ago. They have probably been gone for awhile and I haden't noticed.