Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 70

Thread: Long stalls.

  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default Long stalls.

    In the last couple of days I'm experiencing long stalls when moving around the forum. I have to quit my browser (Safari) to get going again. Is this happening to anyone else?


    This is Michael Kohan in Los Angeles, Beverly Grove near the Beverly Center
    9 tenor cutaway ukes, 6 acoustic bass ukes, 12 solid body bass ukes, 14 mini electric bass guitars (Total: 41)

    Donate to The Ukulele Kids Club, they provide ukuleles to children in hospital music therapy programs. www.theukc.org
    Member The CC Strummers: YouTube: www.youtube.com/user/CCStrummers/video, Facebook: www.facebook.com/TheCCStrummers

  2. #2
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Upper Hale, Surrey/Hants border, UK.
    Posts
    6,488

    Default

    Haven't had the problem on Linux using Firefox.
    Trying to do justice to various musical instruments.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    2,886

    Default

    It may be just down to heavy internet use. FarceBook starts hanging every now and then and a couple of other sites I visit (Accordion Forum and YT). Not experienced it on here ,but I tend to just drop in and post on the seasons and don't hang about.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default

    It only happens to me on UU, nowhere else. I've deleted the cache. Still happening and frustrating as can be.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    U.K.
    Posts
    1,028

    Default

    Quote Originally Posted by kohanmike View Post
    In the last couple of days I'm experiencing long stalls when moving around the forum. I have to quit my browser (Safari) to get going again. Is this happening to anyone else?


    This is Michael Kohan in Los Angeles, Beverly Grove near the Beverly Center
    9 tenor cutaway ukes, 6 acoustic bass ukes, 12 solid body bass ukes, 14 mini electric bass guitars (Total: 41)

    • Donate to The Ukulele Kids Club, they provide ukuleles to children in hospital music therapy programs. www.theukc.org
    • Member The CC Strummers: YouTube: www.youtube.com/user/CCStrummers/video, Facebook: www.facebook.com/TheCCStrummers
    Yes, I’m experiencing similar. It’s a recent change. I use Safari too.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default

    Quote Originally Posted by Graham Greenbag View Post
    Yes, I’m experiencing similar. It’s a recent change. I use Safari too.
    Whew, I thought I was the only one.

  7. #7
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default

    This is getting more and more frustrating, it's still happening. I cleared the cache, which didn't help, then I cleared history, which forced me to re-login on all my sites. A giant pain! I'll see if that helped.
    Last edited by kohanmike; 04-14-2020 at 05:59 PM.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default

    So far clearing the history seems to have corrected it. I've also been getting an error from my backup app, Carbon Copy Cloner of two Safari items. Tomorrow I'll know if that is fixed as well.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    NYC
    Posts
    465

    Default

    Here in NYC, over the past week when accessing the forum, I'm not seeing any slowdowns on either my 2012 Macbook running Safari in Mojave nor on my 2014 Dell laptop running Firefox in Ubuntu.

    It could be your ISP is having issues. Maybe you could look into that?

    With everyone working from home and doing remote classroom videos, the internet is under strain like never before, and on a global scale since the virus, so internet traffic congestion with most ISPs should be expected now.

    If not your own ISP, the bottleneck could also be somewhere along the way from your home connection to where ever the forum is hosted. There are many stops along the way (look into how to use the free traceroute program (comes with all Win/Mac/Linux/Unix computers by default) via google search to learn how to see how many stops there are from your home or office connection and see if there are any trouble spots with added latency along the way, which could be slowing it down.
    -Joe......Have uke, will travel...

  10. #10
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Los Angeles, near the Beverly Center.
    Posts
    5,016

    Default

    It only happened with UU, nowhere else, but as I mentioned, since I cleared the history, it's working.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •