Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: New Members Having Trouble posting

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kauai HI
    Posts
    2,372

    Default New Members Having Trouble posting

    Ok I really do apologize for this one. We've been trying to fine tune this spam filtering system we have going now and in my last set of tweaks, I accidentally made it impossible for new members to post. DOH! It should be fixed now but if its not, please let me know. Really sorry about that.
    Rayan, What you are doing?

    I give up with my PM box, just email ryan(at)ukuleleunderground.com

    YES Mahaloz!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kauai HI
    Posts
    2,372

    Default

    Dangit, Ok sorry there was another setting that i needed to change. please try it now. Sorry for the trouble new peeps.
    Rayan, What you are doing?

    I give up with my PM box, just email ryan(at)ukuleleunderground.com

    YES Mahaloz!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    So Cal
    Posts
    7

    Default

    Ryan,

    I'm not able to PM either. Any help is greatly appreciated.

    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    4

    Default

    I'm a newbie and I can't seem to send a PM either.

    Is there a setting I need to change or adjust?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    France
    Posts
    7

    Default

    Hello,
    I'm newbie too, i could not send PM and my second post dont appear on the forum
    (Here is the ID a kept : 64293 : Experimental-Ukulele-Script-Processor)
    Can you let me know ?
    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    11,335

    Default

    Quote Originally Posted by wusp View Post
    Hello,
    I'm newbie too, i could not send PM and my second post dont appear on the forum
    (Here is the ID a kept : 64293 : Experimental-Ukulele-Script-Processor)
    Can you let me know ?
    Thanks
    Your thread has been approved.

    http://www.ukuleleunderground.com/fo...ript-Processor

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    France
    Posts
    7

    Default

    Hello,
    Thanks but now my post is completly 'blank'
    Image1.jpg
    Bests regards
    Last edited by wusp; 04-25-2012 at 03:09 PM. Reason: add screenshot

  8. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Utrecht, The Netherlands
    Posts
    180

    Default

    I'm not able to send PMs too.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Isle of Skye / Edinburgh Scotland
    Posts
    16

    Default

    We also can't send PMs. Is this going to be fixed soon? We want to communicate! Haha

  10. #10
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    11,335

    Default

    Okay, sorry about that. New members should be able to send PMs now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •